به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ ژاله پورالحسيني، كارشناس آزمايشگاه مواد غذايي دانشگاه علوم پزشكي ياسوج، گفت: محصولات حیوانی و محصولات استخراج شده گیاهی، هر دو حاوی چربیها بوده و خوردن آنها در حد متعادل برای رشد مناسب، پیشرفت و حفظ سلامت، لازم است.
ژاله پورالحسيني با بيان اينكه در یک ترکیب غذایی، چربی تأمینکننده طعم، ثبات و پایداری ماده غذایی است، اظهار کرد: با توجه به وجود مواد مغذی حیاتی در دانه های روغنی علاوه بر چربیهای انرژی زا و اسیدهای چرب، بهتر است مصرف این مواد نسبت به روغن های استخراج شده، در اولویت قرار بگیرد.
با درجه حرارت بالا آشپزی نکنیماين كارشناس آزمايشگاه مواد غذايي دانشگاه دانشگاه علوم پزشكي ياسوج، عنوان کرد: وجود حرارت بالا در هنگام آشپزی، نه تنها باعث تخریب اسیدهای چرب میشود، بلکه میتواند آن را به مواد مضر تبدیل نماید.
پورالحسيني تاکید کرد: هیچگاه روغن را تا نقطه دود حرارت ندهید، زیرا علاوه بر آسیب به محتویات اسید چرب روغن، طعم آنها را نیز تغییر میدهد./ح