يکي از اهداف برنامه پنجم توسعه کشور،توليد 25 درصد محصولات کشاورزي به صورت ارگانيک است.

به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران رجايي رئيس کميسيون کشاورزي آب و منابع طبيعي مراسم گراميداشت روز جهاني غذا که در سازمان تعاون روستايي ايران برگزار شد گفت:رسيدن به استاندارد هاي غذايي جامعه به حد جهاني وهمچنين استفاده از روشهاي تعاملي در توليد از اصول مهم توسعه اين بخش است.

وي ادامه داد:در بحث پروتئين تا سال 1404سرانه مصرف بايد به 60 گرم در روز ارتقاء پيدا کند.

رجايي ادامه داد:درکشور30 ميليون هکتار اراضي کشاورزي وجود داردکه بايد با برنامه ريزي هاي لازم به خوبي از اين ظرفيت استفاده کنيم.

وي افزود:قانون ملي ايمني زيستي در مجلس بررسي مي شودکه بايد بااستفاده از تکنولوژي هاي نوين طراحي لازم صورت گرفت.

رئيس کميسيون کشاورزي آب ومنابع طبيعي تاکيدکرد:کميت غذا درکشور مانع فراموشي کيفيت غذا نشده است و ما به سمت تامين غذاي ارگانيک گام برمي داريم که براساس اهداف برنامه پنجم بايد حداقل 25 درصد محصولات کشاورزي ارگانيک توليد شوند.

وي اضافه کرد:در برنامه پنجم توسعه بايد حداقل 35استفاده از کودهاي شيميايي کاهش يابد ودراين راستا کنترل باقي مانده سموم در مواد غذايي جزبرنامه هاي اساسي کشور است.

رجايي تصريح کرد: ايجاد شهرکهاي کشاورزي برندسازي و افزايش نرخ سرمايه گذاري بخش کشاورزي از 4 درصد به 15 درصد و همچنين استفاده از درياهاي پيراموني و پالايشگاههاي آب از اهداف اصلي اين بخش است.

رئيس کميسيون کشاورزي آب ومنابع طبيعي خاطرنشان کرد:سالانه 10 درصد منابع صندوق ذخيره توسعه ملي کشور که از منابع نفت و گاز تهيه مي شود در اختيار بخش کشاورزي قرار مي گيرد./عب
برچسب ها: محصول ، کشاورزی ، ارگانیک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار