جمشيد نورشرق در گفتگو با خبرنگار
حقوقي قضايي باشگاه خبرنگاران، در پاسخ به اين سوال كه براي پيشگيري از جرايم و تخلفات رايانهاي، اظهارداشت: بازيها بايد به گونهاي طراحي شوند تا قابليت رقابت با نمونههاي خارجي را داشته باشد و از نظر فني و ويژگيهاي گرافيكي در سطح بالاي باشند.
اين حقوقدان با اشاره به وجود يك نظارت دقيق و حساب شده بر بازيهاي رايانه اي ادامه داد: اگريك نظارت دقيق و حساب شده به خوبي در بازار اعمال شود بازيهاي خارجي بدون كنترل وارد كشور نشده و در دسترس قرار نمي گيرد.
وي در ادامه افزود: بازيهاي رايانهاي بيش از آنكه نيازمند تدوين قانون باشد نيازمندمديريت و نظارت صحيح است.
نورشرق در پاسخ به اين سوال كه آيا قانونگذاري در حوزه بازيهاي رايانهاي كمكي به مديريت بهتر اين حوزه خواهد داشت يا خير؟ تصريح كرد: عقيده براين است كه در مورد هرچيزي نبايد قانون نوشت و از تراكم مجموعه قوانين انبوه در كشور در زمينههاي مختلف بايد پرهيز شود.
وي تاكيد كرد: عدم تدوين قوانين مشخص براي نظارت صحيح بر توليد و ورود بازيهاي رايانهاي، هرج و مرج هاي بسياري را در اين زمينه ايجاد كرده كه تصويب يك قانون جامع در اين حوزه ضرورت بسيار دارد.
اين حقوقدان خاطرنشان کرد: اگر امكان تصويب قانون مستقل براي نظارت بر بازيهاي رايانه اي وجو ندارد، متوليان اين بخش بايد بخشنامه و مصوبههايي سازمان يافتهاي را طراحي و اجرا كنند.
انتهاي پيام/پ3