وی با بیان اینکه اختلال اضطراب انواع گوناگونی دارد تصریح کرد: یکی از اختلالات اضطرابی اختلالاتی هستند که دلیل آنها ترس از موارد مختلف مانند حیوانات، مرگ و یا مقولههایی از این دست است.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این راستا ادامه داد: این نوع اضطراب به گونهای است که جلوی فعالیتهای روزمره افراد را نمیگیرد ولی سبب به وجود آمدن نوعی تشویش در روحیه افراد میشود.
عضو مرکز تحقیقات روانپزشکی و علوم رفتاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ارتباط با انواع دیگر اضطراب در افراد خاطرنشان کرد: نوع دیگر این اختلال که به اختلال اضطرابی منتشر موسوم است نوعی از اختلال اضطرابی است که فرد در آن به مدت حداقل 6 ماه نشانههای اختلال اضطراب مانند عرق کردن دستها، تپش قلب و دیگر نشانهها را داراست.
فیاضی بردبار در این راستا ادامه داد: نوع دیگری از اضطراب که در آن به فرد حملات ناگهانی اضطرابی با علائم مختلف دست میدهد و ممکن است دلیل خاصی نداشته باشد به حملات هراس معروف است و این اختلال در فاز حاد احتیاج به درمان تخصصی دارد.
وی در ادامه با اشاره به راهکارهای پیشگیری از اضطراب خاطر نشان کرد: گرچه یکی از عوامل بسیار مهم در استرس زمینههای ارثی و ژنتیکی است ولی عوامل محیطی و اکتسابی نیز در به وجود آمدن آن مانند فوت والدین، طلاق و دیگر مشکلات اینگونه نیز در این بروز این بیماری بسیار موثر هستند./س