معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی از افزایش 4 درصدی فرآورده های خام دامی در نیمه نخست امسال خبرداد.

ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک گفت: در شش ماهه اول امسال 234 هزار تن فرآورده های دامی در استان تولید شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 4 درصد افزایش دارد.

وی افزود: این تولیدات شامل 170 هزار تن شیر خام/ 26 هزار تن گوشت قرمز/23 هزار تن گوشت مرغ/ 12 هزار و 500 تن تخم مرغ / 400 تن عسل و 200 تن ماهی خوراکی است.

همچنین در این مدت 5 میلیون و 700 هزار قطعه ماهی زینتی و 12 میلیون قطعه بچه ماهی قزل آلا در استان تولید شد که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 12 درصد افزایش دارد.

استان مرکزی با تولید سالانه بیش از 450 هزار تن فرآورده های پروتئینی بیش از 2 برابر نیاز خود محصولات دامی تولید می کند که 50 درصد آن به سایر استان ها ارسال می شود./س

برچسب ها: شیر ، گوشت ، استان مرکزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.