ویروس‌ها به‌عنوان موجوداتی بسیار ریز که تنها با میکروسکوپ‌های قدرتمند الکترونی می‌توان آنها را مشاهده کرد، از نظر پزشکی تنها وقتی که وارد سلول‌های مستعد پذیرای آنها می‌شوند قابلیت تکثیر پیدا می‌کنند و به این ترتیب به‌اصطلاح شخص را دچار عفونت ویروسی می‌کنند.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ،امروزه در پزشکی بیشتر از چند مورد انگشت شمار داروی ضد‌ویروس نداریم و انواع آنتی‌بیوتیک که تأثیر بسیاری بر باکتری‌ها دارند بر ویروس‌ها مؤثر نیستند.

در این میان گیاه درمانگران شمار زیادی از گیاهان ضد‌ویروس را معرفی می‌کنند؛ گیاهانی که در مواقع ابتلا به عفونت‌های ویروسی می‌توان با استفاده از آنها به روند درمان کمک بسیار کرد. اکیناسه یکی از مشهور‌ترین گیاهان ضد‌ویروس است.

در اکیناسه سه ترکیب با اثر اختصاصی ضد‌ویروس وجود دارد؛ اسید کافئیک، اسید چیکوریک و اکیناسین. جدای از این موارد عصاره ریشه اکیناسه خاصیت تقویت‌کنندگی دستگاه ایمنی بدن را نیز دارد. عصاره گَوَن نیز پیشنهاد دیگر گیاه درمانگران در درمان عفونت‌های ویروسی است. همچنین مطالعات اروپایی نشان می‌دهد که مصرف گون برتقویت دستگاه ایمنی نیز مؤثر است.

مصرف شیرین بیان نیزپیشنهادی دیگر برای مقابله با بسیاری از ویروس‌ها محسوب می‌شود. همچنین گفته می‌شود یکی از هشت ترکیب ضد‌ویروسی شیرین‌بیان به نام گلیسیریزین مانع انجام بسیاری از فرایند‌های مربوط به تکثیر ویروس‌ها می‌شود. نوشیدن دم‌کرده چند قاشق خشک کرده ریشه شیرین بیان در یک فنجان آب جوش در این زمینه بسیار مؤثر و مفید است. گیاهان دیگری که در فرهنگ گیاه درمانگران دارای ترکیبات ضد‌ویروسی شناخته می‌شوند عبارتند از: زنجبیل، اکالیپتوس، یاس زرد، پیچ امین‌الدوله و بادرنجبویه./س

برچسب ها: عفونت ، ویروس ، باکتری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.