میزان نیاز به گروه شیر و لبنیات در سنین مدرســه 2 تا 3 واحد است. اگر دانش‌آموز علاقه‌ای به خوردن شیر ساده ندارد می‌توان شیر طعم‌دار را به او توصیه کرد. مثلا" مقدار کمی پودر کاکائو (در حد یک قاشق مربا‌خوری در یک لیوان شیر و یا عسل) به شیر اضافه نمود تا طعم آن تغییر کند.

 

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، مقدار زیاد کاکائو به علت داشتن اگزالات از جذب کلسيم شير جلوگیری می‌کند.

می‌توان شیر را در قالب غذاهایی مثل فرنی و شیر برنج به کودکان داد و یا از فرآورده‌های شیر مانند ماست، پنیر و كشك در وعده صبحانه، ناهار و شام یا بستنی در میان وعده استفاده کرد. افراط بیش از حد در خوردن شیر نیز به این دلیل که جایگزین سایر غذاهای اصلی می‌شود، کودک را در معرض خطر کمبود‌های تغذیه‌ای بخصوص کمبود آهن قرار می‌دهد.

برخی از کودکان سنین مدرسه از خوردن گوشت امتناع می‌ورزند در حالی که مصرف گوشت به عنوان منبع عمده پروتئین با کیفیت خوب، آهن و روی حائز اهمیت است. لازم است به مادران توصیه شود در غذاهایی که مورد علاقه کودک است از گوشت چرخ شده استفاده کنند مانند ماکارونی ، کتلت، همبرگر و کباب که در منزل تهیه می‌شوند.

معمولا کودکان در این سنین تمایلی به مصرف سبزی‌های تازه ندارند. به مادران توصیه می شود که سبزی‌های خام مثل،هويج، گوجه فرنگي،كاهو و گل كلم، سبزی‌های پخته مثل چغندر پخته (لبو)،و لوبيا سبز و كدو حلواي را به عنوان میان وعده به کودکان بدهند./ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.