يك كارشناس تغذيه به ديابتي ها توصيه كرد كه روزانه 3 وعده اصلی و 3 میان وعده مصرف كنند.

به گزارش گروه علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ دكتر فروزان صالحي، كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت با بيان اين مطلب اظهار داشت: غذا خوردن منظم در تنظیم میزان قند خون اثر زیادی دارد به خصوص در مورد افرادي كه قرص یا انسولین مصرف می کنند، وعده های مکرر غذا و حجم کم مناسب است.

وي افزود: بهتر است افراد ديابتي از مواد غذایی فیبر دار مثل سبزی و میوه بیشتر استفاده كنند و در هنگام خرید، میوه های کوچک را انتخاب کنند، در غیر این صورت ممکن است مجبور شوند بيشتر بخورند.

كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت به افراد ديابتي توصيه كرد: مصرف نمک را به حداقل برسانید و سعی کنید در هنگام صرف غذا و بر سر سفره به غذا نمك اضافه نكنيد چون خطر بیماری های قلبی  عروقی در افراد ديابتي زیاد است و از گیاهان معطر و ادویه های بدون نمک برای طعم دادن به غذا استفاده کنید.

وي ادامه داد: از غذا های کنسرو شده، کمتر استفاده کنید و روزانه مایعات بدون شیرینی به اندازه کافی بنوشید.

دكتر صالحي با تأكيد بر اين كه لازم است افراد ديابتي مصرف چربی را به حداقل برسانند، گفت: مغز های گردو و بادام در گروه چربی ها قرار می گیرند سعی کنند این مواد مغذی را جایگزین چربی های ناسالم قرار دهند البته به شرط آنکه در مصرف آنها زیاده روی نکنند./ح
برچسب ها: تغذیه ، دیابت ، فیبر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار