به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ دكتر فروزان صالحي، كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت با بيان اين مطلب اظهار داشت: غذا خوردن منظم در تنظیم میزان قند خون اثر زیادی دارد به خصوص در مورد افرادي كه قرص یا انسولین مصرف می کنند، وعده های مکرر غذا و حجم کم مناسب است.
وي افزود: بهتر است افراد ديابتي از مواد غذایی فیبر دار مثل سبزی و میوه بیشتر استفاده كنند و در هنگام خرید، میوه های کوچک را انتخاب کنند، در غیر این صورت ممکن است مجبور شوند بيشتر بخورند.
كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت به افراد ديابتي توصيه كرد: مصرف نمک را به حداقل برسانید و سعی کنید در هنگام صرف غذا و بر سر سفره به غذا نمك اضافه نكنيد چون خطر بیماری های قلبی عروقی در افراد ديابتي زیاد است و از گیاهان معطر و ادویه های بدون نمک برای طعم دادن به غذا استفاده کنید.
وي ادامه داد: از غذا های کنسرو شده، کمتر استفاده کنید و روزانه مایعات بدون شیرینی به اندازه کافی بنوشید.
دكتر صالحي با تأكيد بر اين كه لازم است افراد ديابتي مصرف چربی را به حداقل برسانند، گفت: مغز های گردو و بادام در گروه چربی ها قرار می گیرند سعی کنند این مواد مغذی را جایگزین چربی های ناسالم قرار دهند البته به شرط آنکه در مصرف آنها زیاده روی نکنند./ح