رییس فدراسیون ووشو کشورمان گفت: اعضای عالی رتبه کمیته بین المللی المپیک از نزدیک مسابقات جهانی ووشو را زیر نظر داشتند.

مهدی علی نژاد رییس فدراسیون ووشو کشورمان در گفتگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران افزود:  مسابقات ووشو قهرمانی جوانان جهانی از 26 شهریور تا 4مهر در کشور ماکائو وبا حضور 41 کشور برگزار شد.

وی ادامه داد: خداراشکر موفق شدیم با کسب 4 مدال طلا، 3 نقره و 5 برنز نایب قهرمان بخش ساندااین دوره از مسابقات را بدست بیاوریم.

وی اذعان داشت: مسابقات از سطح بسیار بالایی برخوردار است بطوری که به  هيچ وجه با دوره های گذشته قابل مقایسه نبوده است و این را می توان به سرمایه گذاری جدی همه کشورها در سطح جهان نسبت داد.

علی نژاد اظهار داشت: اعضای عالی رتبه کمیته بین المللی المپیک از نزدیک شاهد برگزاری این مسابقات بودند و مسابقات را مورد ارزشیابی و ارزیابی قرار دادند و قرار است در جلسه ای که سال آینده برگزار می شود در کنار 7 رشته دیگر مورد بررسی قرارگیرد تا ازبین 8 رشته یک رشته به عنوان رشته المپیکی انتخاب شود.

رییس فدراسیون ووشو کشورمان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مسابقات جهانی ووشو خوب برگزار شد و امیدواریم ووشو که در کشور ما از ظرفیت بالایی برخورداراست به المپیک راه پیداکند.

وی اذعان داشت: نکته قابل توجه در این دوره مسابقات این بود که 50درصد مدالهای کشورمان توسط دختران بدست آمد که این مسأله باعث افتخار کشورمان شده است. /آق

برچسب ها: ووشو ، المپیک ، فدراسیون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار