مدیرکل شیلات استان کرمانشاه گفت: در استان‌های غیر‌ساحلی کشور در پرورش ماهی گرمابی رتبه اول کشور را دارا هستیم.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، کیومرث شهبازی اظهار کرد: در استان  در مجموع 409 باب مزرعه  پرورش ماهی داریم که از این تعداد 69 مزرعه گرمابی و 340 مزرعه سرد‌آبی است.

شهبازی با اشاره به اینکه کرمانشاه در تولید ماهیان گرمابی و سردآبی جایگاه سوم را در کشور داراست، ادامه داد: در سال 90 مقدار کل تولید آبزیان استان کرمانشاه 10 هزار و 500 تن است که این خود باعث کسب رتبه پنجم کشوری شده است.

وی تصریح کرد: در استان‌های غیر‌ساحلی کشور در پرورش ماهی گرمابی رتبه اول کشور را دارا هستیم و در بحث آموزشی نیز تاکنون به 5 هزار نفر آموزش مستقیم ارائه شده است.

شهبازی با بیان اینکه استان کرمانشاه تنها مرکز تکثیر میگو است، افزود: تولید میگو آب شیرین در استان 13.4 تن است که با این آمار کرمانشاه تنها مرکز تکثیر این سخت‌ پوست آبزی است.

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: صادرات در سال 90 به عراق هزار و 500 تن بوده که با وجود بحران کم‌آبی کرمانشاه توانستیم در سال 91 بیش از 2 هزار تن ماهی گرمابی به عراق صادر کنیم.


وی افزود: برنامه‌ریزی شده است که میزان تولید ماهی در استان کرمانشاه را به 15 هزار تن برسانیم و با برنامه‌های پیش‌رو در سال 91 توسط اداره شیلات برای هزار و 538 نفر اشتغال‌زایی انجام خواهد شد.

شهبازی با اشاره به اینکه سرانه مصرف ماهی در کشور 8.5 کیلوگرم است، تصریح کرد: سرانه مصرف ماهی در استان 7 کیلوگرم است که به سرانه مصرف کشوری در حال نزدیک شدن هستیم./ج1



برچسب ها: کرمانشاه ، شیلات ، ماهی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.