شهبازی با اشاره به اینکه کرمانشاه در تولید ماهیان گرمابی و سردآبی
جایگاه سوم را در کشور داراست، ادامه داد: در سال 90 مقدار کل تولید آبزیان
استان کرمانشاه 10 هزار و 500 تن است که این خود باعث کسب رتبه پنجم کشوری
شده است.
وی تصریح کرد: در استانهای غیرساحلی کشور در پرورش ماهی گرمابی رتبه
اول کشور را دارا هستیم و در بحث آموزشی نیز تاکنون به 5 هزار نفر آموزش
مستقیم ارائه شده است.
شهبازی با بیان اینکه استان کرمانشاه تنها مرکز تکثیر میگو است، افزود:
تولید میگو آب شیرین در استان 13.4 تن است که با این آمار کرمانشاه تنها
مرکز تکثیر این سخت پوست آبزی است.
مدیرکل شیلات استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: صادرات در سال 90 به عراق
هزار و 500 تن بوده که با وجود بحران کمآبی کرمانشاه توانستیم در سال 91
بیش از 2 هزار تن ماهی گرمابی به عراق صادر کنیم.
وی افزود: برنامهریزی شده است که میزان تولید ماهی در استان کرمانشاه را
به 15 هزار تن برسانیم و با برنامههای پیشرو در سال 91 توسط اداره شیلات
برای هزار و 538 نفر اشتغالزایی انجام خواهد شد.
شهبازی با اشاره به اینکه سرانه مصرف ماهی در کشور 8.5 کیلوگرم است،
تصریح کرد: سرانه مصرف ماهی در استان 7 کیلوگرم است که به سرانه مصرف کشوری
در حال نزدیک شدن هستیم./ج1