به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ، در این اجلاس دو روزه نمایندگانی از کشورهای ترکیه، آذربایجان، قرقیزستان، قزاقستان، عراق، فیلیپین و ایران و نمایندگان تام الاختیار سازمانهای بین المللی ایری ،آی-دی-بی،اکو وفائو راهکارهایی در زمینه ارتقای تحقیقات برنج، آموزش های تخصصی و اجرای طرح های منطقه ای توسط پژوهشگران ارائه و بررسی کردند.
عباس
شهدی رییس موسسه تحقیقات برنج کشور گفت: در این اجلاس
ضمن شناسایی و تعیین اولویتهای تحقیقاتی درباره حل مشکلات مربوط به برنج در کشورهای
عضو کمیته و ایجاد فرصتهای سرمایه گذاری جدید تصمیماتی اتخاذ شد.
شرکت کنندگان در این اجلاس ضمن آشنایی با توانمندی ها تحقیقاتی وتولیدی کشورمان در زمینه برنج از نمایشگاه فرآوری محصولات برنج و دستاوردهای نوین در این زمینه دیدن کردند./ س