بسیاری از افرادی که در طول روز میوه و سبزیجات مصرف می کنند کمتر به غلظت خون مبتلا می شوند.

 دکتر حاجی بیگی رئیس سازمان انتقال خون تهران در این خصوص به خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: آلبالو ،آب لیموی ترش و موز سبب صاف شدن خون می شوند به طور کلی میوه ها و سبزی ها به علت دارا بودن  ویتامین C  و فيبرهاي محلول و نامحلول،  یک عمل حفاظتی در مقابل افزایش  غلظت خون و کاهش میزان فیبرينوژن( پروتئینی که تبدیل به لخته می شود) و افزایش فشار خون دارد،  به همین علت افرادی که گیاه خوارند نه تنها احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ را از خود دور کرده اند بلکه دارای خون رقیقتر و فشارخون و فیبرينوژن پائین تری نسبت به افراد همسن و سال خود هستند.

** مردان بیشتر از زنان به غلظت خون مبتلا می شوند

حاجی بیگی در ادامه افزود: سن شیوع غلظت خون بالای 40 سال بوده و این عارضه در مردان شایع تر از زنان است.
 وی گفت: برای کاهش لخته شدن خون از روغن جامد،‌ روغن نارگیل، جربیهای حیوانی، گوشت قرمز ،‌ دل ،‌ قلوه،‌ مغز،‌ پیه گاو و گوسفند به مقدار خیلی کم مصرف کنید و به جای آن از لبنیات کم چرب ،‌ ماهی،‌ سبزی و میوه های تازه استفاده کنید.
حاجی بیگی  در خاتمه خاطر نشان کرد: در مورد مقایسه حجامت و اهدای خون باید گفت که حجامت جهت کاهش غلظت خون نمی تواند جای اهدای خون را بگیرد زیرا حجم خونی که در حجامت از بدن خارج می شود زیاد نیست و ما در این مورد نیاز به خارج کردن مقادیر زیادی خون از بدن می باشیم./عط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.