به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران
به نقل از رویترز، یک مقام وابسته به اداره ضد تروریستی آمریکا با اعلام این خبر گفت:حمله ای که هفته گذشته کنسولگری این کشور در بنغازی واقع در لیبی را هدف قرار داد و منجر به کشته شدن 4 آمریکایی شد، یک حمله تروریستی بوده که احتمالا به القاعده مرتبط است.
ماتیو اولسن مدیر مرکز ملی ضد تروریسم روز چهارشنبه خطاب به کنگره این کشور در همین خصوص تصریح کرد: ˈقربانیان در جریان یک حمله تروریستی به سفارت جان خود را از دست داده اند.ˈ
بر اساس این گزارش، در تاریخ یازدهم سپتامبر سال جاری و در سالگرد حملات یازدهم سپتامبر سال 2001، کنسولگری آمریکا در بنغازی لیبی هدف گلوله های خمپاره و راکت قرار گرفت و در جریان آن کریستوفر استیونز سفیر آمریکا به همراه 3 تن دیگر از همکارانش جان خود را از دست دادند.
این حمله به دنبال تولید و پخش یک فیلم ضد اسلامی و موهن به ساحت مقدس پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) و خشم مسلمانان جهان از این امر، اتفاق افتاد.
اولسن در ادامه اعلام کرده است که مقامات در حال بررسی این موضوع هستند تا مشخص شود که آیا این حمله برای یازدهم سپتامبر برنامه ریزی شده بوده یا خیر.
به گفته وی اطلاعات به دست آمده در این خصوص تا این لحظه نشان داده اند که این حمله یک حمله فرصت طلبانه بوده که در طول چند ساعت انجام شد.
برخی از مقامات لیبی نیز مدعی شده اند که این حمله از قبل برنامه ریزی شده بود.