کولی از خانواده شگ ماهیان ،نام علمی Clupeonella Delicatula از ماهیان بسیار لذیذ که مورد علاقه تمامی ساحل نشینان و اهالی نوار جنوبی دریای خزر است که به صورت سرخ کرده، شور و دودی مصرف می شود.


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ، کولی های صید شده در رودخانه پسیخان مرغوب تر، خوش خوراک تر و گرانقیمت تر است. ریزه کولی، شاکولی، سفیده کولی، سیا کولی، سورخه کولی و کاس کولی از انواع این آبزی با ارزش شیلاتی است./ س

برچسب ها: کولی ، ماهی ، کوچک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.