شهردار منطقه 12 تهران ویژه برنامه های هفته دفاع مقدس در این منطقه را تشریح کرد.

به گزارش گروه اجتماعي باشگاه خبرنگاران از شهرداری منطقه 12 تهران ، مهندس علی محمدنژاد شهردار این منطقه گفت : برنامه های هفته دفاع مقدس با همکاری معاونت اموراجتماعی و فرهنگی ، پایگاههای مقاومت بسیج ، مساجد و شورایاران در سطح نواحی شش گانه به اجرا در می آید.
وی افزود : برپایی نمایشگاه فرهنگی ، عکس ، پوستر و ادوات جنگی در میدان بهارستان ، غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدا ، برگزاری یادواره شهدا و دیدار با خانواده های معظم آنان از مهمترین برنامه های شهرداری منطقه 12 در هفته دفاع مقدس است.
شهردار منطقه 12 همچنین برپایی جشن های ویژه دهه ی کرامت در سطح نواحی شش گانه ، بازدید از آسایشگاه جانبازان و ایثارگران و تقدیر از آنان ، برپایی نمایشگاه عکس و خوشنویسی با موضوع دفاع مقدس ، مسابقات متنوع فرهنگی و ورزشی ، مقاله نویسی و نقاشی ، شب شعر و خاطره با موضوع دفاع مقدس ، تورهای زیارتی و گردشگری و ... را از دیگر برنامه های این منطقه در هفته دفاع مقدس خواند./ف
برچسب ها: شهردار ، دفاع ، مقدس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار