هشدار به حاميان گروهک تروريستي منافقين:
هشدار به حاميان گروهک تروريستي منافقين:
محمد صالح جوکار نماينده مردم يزد و صدوق در مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با
خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران با بياناينکه تاسيس پادگان مخوف اشرف توسط صدام و تقديم آن به آمريکا، ثمرهاي جز ترور و کشتار مردم بيگناه ايران و عراق نداشت، گفت: با وجود عزم مردم عراق براي اخراج منافقين از اين کشور و همراهي دولت، گروهک تروريستي منافقين چارهاي جز ترک خاک عراق نداشت.
وي در ادامه با اشاره به حمايتهاي بيدريغ آمريکا از اين گروهک تروريستي افزود: از آنجايي که منافقين، نوکران حلقه به گوش آمريکا هستند، بدون شک آمريکا درصدد استفاده ابزاري از منافقين در جهت رسيدن به اهداف پليد خود است و آنان را در کشوري همسو با سياستهاي خود در منطقه مستقر خواهد کرد.
عضو کميسيون امنيت ملي در ادامه تصريح کرد: کشورهايي که ميخواهند وارد بازي خطرناک حمايت از منافقين شوند بايد بدانند که اين اقدام براي آنها هزينهبر خواهد بود و آنها بايد تبعات پذيرش منافقين در عرصه داخلي و بينالمللي را پذيرا باشند، ضمنآنكه كشور پذيرنده ماهيت ضد بشري خود را با اين اقدام نشان خواهد داد.
وي در ادامه با اشاره به ماهيت جنايتکارانه و خيانتکارانه منافقين اظهار داشت: قدر مسلم اين است که در آينده نيز منافقين ابزاري در اختيار استکبار جهاني خواهند بود، چرا که اگر پيروي از سياستهاي آمريکا نداشته باشند، کشورهاي حامي آمريکا نيز آنها را نخواهند پذيرفت.
گفتني است، 680 نفر از آخرین بازماندگان منافقین در کمپ اشرف، بامداد روز يكشنبه(26 شهريورماه) از این محل که
سالها در آن لانه کرده بودند، خارج و به کمپ لیبرتی در نزدیکی فرودگاه
بغداد منتقل شدند تا از آنجا مکانی دیگر برای زندگی رقت بار خود بيابند.
انتهاي پيام/