'موسی گودرزی'
در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج با اشاره به میان وعده مناسب در دوران تحصیل اظهار داشت: این میان وعده ها انرژی لازم را جهت فعالیت روزانه و مطالعه دانش آموزان تامین و عادات غذایی درست را بین دانش آموزان پایه ریزی می كند.
وی با اشاره به اینكه بیشتركودكان ونوجوانان به میزان لازم میوه وسبزی مصرف نمی كنند تاكید كرد: به پدر ومادرها توصیه می شود بخش اصلی میان وعده دانش آموزان خود را از این گروه مواد غذایی انتخاب كنند.
گودرزی افزود: میان وعده مناسب از بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی، سرطان، دیابت، فشارخون بالا وچاقی جلوگیری و می تواند نقش مهمی در سلامت دانش آموزان داشته باشد.
این كارشناس تغذیه با بیان اینكه مصرف میوه و سبزیجات، منبع بسیار خوبی از انواع ویتامین ها به ویژه ویتامین های a،c وهمچنین فیبر هستند بیان داشت: سیب، زرد آلو، موز، گیلاس، آلبالو، گریب فورت، انگور، طالبی، نارنگی، پرتغال ،هلو، آلو، توت فرنگی و هندوانه سرشار از این ویتامین ها است.
گودرزی با بیان اینكه میوه های خشك وبرگ ها مثل كشمش، برگ هلو و زرد آلو وسایر میوه های خشك شده به خصوص اگر بدون شكر باشد جایگزین نهایی مناسبی برای میوه هستند اظهار داشت: بهتر است از چاشنی های كم چرب به جای انواع سس های گوجه فرنگی یا سس كه عمدتا حاوی چربی زیادی هستند، استفاده شود./س