به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان تيمور باجول با بيان این مطلب و با اشاره به اینکه در سه ماهه دوم هر سال در فصل تابستان به دلیل مصرف بالای میوه های آب دار همچون خربزه و هندوانه، تولید رطوبت در زباله ها افزایش می یابد افزود بخشي از رطوبت ایجاد شده در پسماند شهر به دليل رعايت نكردن مسائلی همچون ريختن تمام محتويات خورشت و يا چايي درون سطل زباله است.
مدیرعامل سازمان مديريت پسماند شهرداري اصفهان با بیان این که رطوبت بالا در پسماند باعث ایجاد شیرابه می شود، تصریح کرد: شیرابه زباله علاوه بر آلودگیهای زیست محیطی به دلیل ايجاد محیط اسیدی خسارت زيادي به خودروهای حمل زباله و ماشین آلات و تجهیزات ديگر وارد مي نمايد.
باجول خاطرنشان کرد: روزانه ۹۵۰ تن پسماند در شهر اصفهان تولید می شود که حدود ۲۳۰ تن آن را رطوبت تشکیل می دهد./ب