به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران ، قاضي ضد تروريسم در فرانسه از برادر محمد مراح از اعضاي القاعده و عامل کشتار تولوز براي اولين بار بازجويي کرد.
" محمد مراح "در ماه مارس 7 تن را در فرانسه و در شهر تولوز به ضرب گلوله کشت ، سه تن از اين افراد کودکان يهودي بودند.
روز گذشته "عبدالقادر مراح" براي اولين بار بازجويي شد.
عبدالقادر مراح در پرونده کشتار برادرش تنها مظنون بازداشت شده است. خود مراح پس از اقدام تروريستي اش پس از سي ساعت عمليات و درگيري با پليس به ضرب گلوله هاي پليس کشته شد.
اقدامات تروريستي محمد مراح از اعضاي القاعده که الجزايري الاصل است در ماه مارس در تولوز شامل سه حمله مجزا بود. در اين حملات علاوه بر سه کودک يهودي سه سرباز و يک خاخام کشته شدند. اين حملات سوالات متعددي را در فرانسه درباره نژاد و احتمال اشتباهات اطلاعاتي به وجود آورد.
قاضي ضد تروريسم که براي اولين بار از عبدالقادر مراح بازجويي کرد مي خواست بداند که آيا عبدالقادر مراح در فراهم کردن کمک هاي پشتيباني براي برادرش از جمله تهيه وسيله نقليه مورد استاده از در اين عمليات تروريستي مشارکت داشته است يا خير؟
يک مقام پليس در ماه مارس اعلام کرد عبدالقادر اعتراف کرده که در سرقت يک اسکوتر ياماها با برادرش مشارکت داشته است، اما نمي دانسته که وي براي چه کاربردي از اين اسکوتراستفاده خواهد کرد.
پس از بازداشت عبدالقادر به کمک براي اعزام افراد مسلح به عراق در سال دو هزار و هفت ميلادي متهم شد.
"اريک داپوند "وکيل عبدالقادر مراح، مي گويد: عبدالقادر از نظر ديني يک مسلمان افراطي است اما اين عقيده باعث نشده که وي جنايتکار باشد. بر اساس دفاعيات وي پس از اينکه تمام جزئيات مطرح شده است من درخواست آزادي وي را ارائه خواهم داد، زيرا شواهد مبني بر دست داشتن و مشارکت وي در عمليات تروريستي وجود ندارد.
بر اساس اظهارات افرادي که محمد و عبدالقادر را مي شناختند، عبدالقادر که برادر بزرگ تر بود و مسلمان مومنتري هم بود بر روي برادر کوچکترش در سال هاي 2006 و 2007 زماني که پدرشان به الجزاير بازگشت، تسلط و نفوذ زيادي داشت.
محمد مراح پيش از کشته شدن در گفتگو با مذاکره کنندگان پليس که از مي خواستند تسليم شود گفته بود که اين عمليات را در انتقام از کشته شدن کودکان فلسطيني و در اعتراض به مشارکت ارتش فرانسه در افغانستان انجام داده است. وي ابراز تاسف کرده بود از اينکه نتوانست قربانيان بيشتري را بکشد.
عبدالقادر پس از بازداشت به وکيلش گفته است که نگران اين است که در پرونده حمله تولوز وي به طعمه تبديل شود و قرباني شود.