ولاديمير پوتين، رئيس جمهور روسيه در کنفرانسي خبري به سوال هاي خبرنگاران در مورد نشست اپک پاسخ داد.

به گزارش سرويس بين‌الملل باشگاه خبرنگاران ؛ پوتين در اين کنفرانس خبري که در حاشيه نشست سازمان همکاري هاي اقتصادي آسيا و اقيانوسيه در ولادي وستوگ برگزار شد، به افزايش همکاري هاي روسيه با چين در زمينه هاي هوانوردي، انرژي و توليد در کنار حضور فعال علمي روسيه در اين کشور اشاره کرد.

پوتين در مورد متمايل شدن روسيه به آسيا در اثر اوضاع نابسامان اقتصادي اروپا تصريح کرد که هيچ چيز تصنعي رخ نمي دهد و منافع روسيه اين کشور را به آسيا متمايل کرده است.

وي اعلام کرد که مبادلات تجاري روسيه با اروپا 51% کل مبادلات تجاري اين کشور را تشکيل مي دهد در حالي که اين رقم در رابطه با آسيا 24% است، اما پتانسيل بسياري در همکاري با آسيا نهفته است و ما با توسعه زير ساختها، راه آهن و جاده، سعي  در استفاده بهينه از اين توانايي ها داريم.

پوتين در ادامه محور ديدارهاي دوجانبه با نمايندگان کشورهاي حاضر در اجلاس به ويژه وزير امور خارجه آمريکا را مسائل مورد علاقه طرفين و رويدادهاي خاورميانه اعلام کرده مذاکرات را بسيار سازنده و مثبت در راستاي دستيابي به درک متقابل ارزيابي کرد.
همچنين، پوتين از نقش مهم ژاپن در اقتصاد روسيه و فعاليت صنايع خودروسازي اين کشور در روسيه سخن گفت. پوتين تصريح کرد که باتوجه به منابع طبيعي محدود ژاپن روسيه مي تواند در اين زمينه به ژاپن کند.

پوتين در پاسخ به سوال خبرنگاري که نظر او را در مورد تشابه ميان هدايت درناهاي سيبري و اداره کشور پرسيد، گفت: تنها درناهاي ضعيف به دنبال من نيامدند چون نمي توانستند با ما همراهي کنند. با اين همه پرنده هايي هستند که دوست ندارند با بقيه باشند، ولي آنها به هرحال عضو جامعه هستند و مي بايست با احتياط با آنها رفتار شود. البته تا جايي که امکان دارد.»

برچسب ها: پوتین ، آسیا ، روسیه ، اقتصادی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار