محمد باقر حبیبی دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی شهد، در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، افزود: با پیشرفت علم بیوتکنولوژی موجودات اصلاح شده
ژنتیک به میزان زیادی به بازارهای جهانی راه یافته اند.
وی گفت: اخیراً تشخیص و اندازه گیری موجودات اصلاح شده ژنتیک به دلیل نگرانی های موجود در مورد ایمنی و سلامت محصولات، اهمیت ویژه ای پیدا کرده است.
حبیبی افزود: روش های آنالیز پروتئین، روش واکنش زنجیری پلیفراز و .... در گذشته وجود داشته و به علت حساسیت امنیت غذایی بایستی از روش های نوینی که بدین منظور ابداع شده اند، استفاده کرد.
محققین کشورمان از مقاله ای که در آن به معرفی روش های کاربردی نوین تشخیص GMO ها پرداخته شد، خبر داد./عط