کارشناس تغذیه بیمارستان بوعلی سینا ساری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت : مصرف این گیاه برای رفع خونریزی لثه و برطرف کردن سرما خوردگی مفید است .
مظفری با اشاره به اینکه قسمت مورد استفاده این گیاه سرشاخ های سبز آن است افزود : در اثر مالش دادن بوی مطبوعی در همه قسمتهای این گیاه منتشر می شود که طعم آن گس و تلخ است .
وی تصریح کرد این گیاه از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است و دارای مواد شیمیایی مختلفی مانند تانن / موسیلاژ / ساپوتین / وربی نالین و ماده ای تلخ است که برای تقویت قلب و بیماریهای پوستی مفید است و کمبود ویتامین c را درمان و خون را تمیز و تصفیه می کند و کرم معده را نیز کشته و از بین می برد ./س