بر پایه ی این گزارش ، اولین قدم برای طبخ کبابی خوشمزه این است که گوشت کبابی را از 3-4 ساعت قبل از پخت با بهترین روش طعمدار کنید.
جوجه را میتوان با ترکیبی از گلپر، روغن زیتون، زعفران، فلفل سیاه، سرکه سیب، پودر خردل و نمک مزهدار کرد
برای مزهدار کردن گوشت قرمز هم باید ابتدا فیلههای گوشت را با پشت چاقو کمی بکوبید تا نرم شوند، سپس آنها را داخل مخلوطی از روغن کنجد، فلفل قرمز و نمک قرار دهید.
ماهی کبابی را هم میتوان با کمی سرکه یا آبلیموی تازه به همراه نمک، پودر سیر، پودر فلفل سیاه، روغن زیتون و زعفران مزهدار کرد.
کباب را خشک نکنیداین گزارش حاکی از آن است ، برای پیشگیری از خشک شدن جوجه کباب، باید گوشت را با پوست کباب کنید تا هم چربی زیر پوست باعث خوشمزهتر شدن جوجه شود و هم جلوی خشک شدن گوشت را بگیرد.
کباب کردن ماهی با پوستش هم از خشک شدن آن پیشگیری میکند.
در مورد گوشت قرمز هم اگر آن را با روغن کنجد فراوان از چند ساعت قبل مزهدار کرده باشید، دیگر نباید نگران خشک شدن آن هنگام کباب کردن بشوید.
معمولاً مدت زمان پخت گوشت در روش کبابی پایین است و امکان خام ماندن بخشهای مرکزی آن با این روش بالاست. به همین دلیل توصیه میشود .
گوشتهای کبابی را بسیار نازک ببرید و در صورت امکان برشهایی بر سطح گوشتها بزنید تا مرکز آنها هم به خوبی پخته شوند.
کبابها را در فویل بپیچیدیکی از نگرانیهایی که همواره در مورد مصرف گوشتهای کبابی وجود دارد، احتمال سرطانزا بودن آنها در اثر استفاده از زغال برای پختشان است. خیلیها معتقدند مصرف بیش از حد کباب، به خصوص قسمتهای سوخته و سیاهی که حالت کربنی پیدا کرده است، میتواند سرطانزا باشد. هرچند چنین ادعاهایی هنوز به اثبات نرسیده اما احتیاط شرط عقل است. شما میتوانید سیخهای کباب و جوجه کباب را پیش از قرار دادن روی منقل و زغال، داخل فویل بپیچید و سپس آنها را در برابر حرارت زغال قرار دهید. با این کار، هم از خشک شدن و سوختن گوشتها پیشگیری میکنید و هم کبابی سالم، آبدار و خوشمزه خواهید داشت. ضمن این که با این روش عطر و طعم خوشایند کباب زغالی را هم حس خواهید کرد./س