کارشناس تغذیه بیمارستان بوعلی سینا ساری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندرانبا بیان اینکه لیمو عمانی دارای ویتامین c است گفت : لیمو عمانی از نظر مقدار این ویتامین از دیگر مرکبات پیشی گرفته کاهنده فشار خون و چربی خون است و خوردن دم کرده آن با گل گاو زبان و برای افرادی که فشار خونشان معمولی است با عسل و یا نبات پیشنهاد می شود .
مظفری افزود : در هنگام افزودن لیمو عمانی به غذا باید تخم های آن درآورده شود زیرا موجب تلخ شدن می شود و بهتر است بعد از پخت آن را نخورید زیرا محل تجمع روغن است و مصرف مداوم آن اضافه وزن به بار می آورد هر چند که خود کالری ندارد .
بگفته وی همراه کردن لیمو عمانی با ماست کم چرب یا یک بشقاب سالاد سبزیجات تازه ارزش تغذیه ای آن را افزایش می دهد .
مظفری تصریح کرد: همچنین می توانید آن را به همراه آب مرکبات تازه و یا مخلوط شده با آب هویج میل کنید تا جذب آهن موجود چند برابر شود ./س