به گزارش سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران،مجید کیان پور معاون وزیر راه و شهر سازی و بابیان مطلب فوق گفت : حدود هفت هزار هکتار از آن تاکنون بازسازی و بهسازی شده است در نتیجه 65 هزار هکتار بافت فرسوده در کشور باقی مانده است که اگر این میزان را در 10 میلیارد تومان ضرب کنیم رقم نجومی و غیرقابل تخصیصی به دست میآید.
کیان پور در ادامه توضيح داد: منافع مالى سرمايه گذارى در بافت هاى فرسوده شهرى در قالب بسته هاى حمايتى تشويقى شامل نرخ پايين سود تسهيلات، عدم نياز به سپرده گذارى جهت بهره مندى از تسهيلات ساخت و فروش اقساطى، تخفيف در عوارض شهردارى، و بسيارى ديگر از مساعدت هاى دولتى باعث شده تا در طول سال هاى اخير سرمايه گذارى در حوزه بافت فرسوده از ساير نقاط شهرى متمايز و سودآورتر باشد.
وي مشارکت حداکثری مردم را بسیار مهم خواند و در ادامه گفت : بدون مشارکت واقعی مردم نوسازی بافت های فرسوده امکان پذیر نخواهد بود .
معاون وزیر راه و شهر سازی با بیان اینکه طی چند سال اخیر روند پرداخت تسهیلات به نوسازی بافت فرسوده روند رو به رشدی داشته است اظهارداشت : میزان تسهیلات پرداخت شده به بافت فرسوده سال 88 به30 هزار فقره در سال 89 به حدود 60 هزار مورد و سال گذشته به 75 هزار و 600 مورد رسیده است که در صورت مقایسه میتوان روند رو به رشدی از آن را طی چند سال اخیر مشاهده کرد.
وي افزود : اما امسال برای اولین بار تسهیلات برای نوسازی تا سقف 200 هزار مورد افزایش یافته که 100 هزار مورد آن از منابع داخلی بانکها با تصویب کارگروه مسکن از طریق بانک مرکزی بین شش بانک توزیع شد.
معاون وزیرراه و شهر سازی با اشاره به اینکه نرخ تسهیلات در این مورد 15 درصد در دوره فروش اقساطی و 20 درصد در دوره مشارکت است. خاطر نشان کرد ، یکصد هزار مورد دیگر هم از محل خط اعتباری مسکن مهر توسط وزارت راهوشهرسازی به بانک مسکن ارجاع داده شده که پرداخت تسهیلات صورت گیرد.