![چرا مصرف فیبر در رژیم غذایی مهم است؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339151_845.jpeg)
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد: برزو هیبتیان گفت:در استان چهارمحال و بختیاری با وجود 4 میلیون واحد دامی سالانه نزدیک به 250 هزار تن شیر تولید می شود که از این میزان حدود 30 هزار تن آن مربوط به گوسفند و بز است و بقیه آن حاصل تولید گاوهای بومی، دورگه و صنعتی است.
وی با اشاره به اینکهشیر حاصل از گوسفند و بز در غالب ماست گوسفندی، دوغ،کره، پنیر، کشک ، قارا ، قره قورت و روغن جدا به دست می آید ، افزود: بخشی ازشیرگاو در کارخانجات شیر استان جذب و به فر آورده های لبنی تبدیل می شود.
هیبتیان گفت: در حال حاظر در استان ما 5 کارخانه بزرگ فرآورده های لبنی و26 واحد ثابت و سیار جمع آوری شیر نیز وجود دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به کیفیت مناسب شیر تولیدی حاصل از دام های استان به خاطر هوا و پوشش گیاهی ،افزود: امسال نیز محصولات لبنی استان به سراسر کشور صادر می شود./س