علي ايزدي، طراح گرافيك در گفتگو با خبرنگار
حوزه تجسمي باشگاه خبرنگاران درباره پرداختن به مفاهيم قرآني گفت: مانوس شدن مردم به ويژه هنرمندان با قرآن ميتواند نقش تعيين كننده اي در ارائه آثاري با مضامين قرآني كه تاثيرگذاري بيشتري دارند را داشته باشد.
وي گفت: در حقيقت انس با قرآن نقطه عطف پيشرفت هنرمندان محسوب ميشود.
ايزدي اظهار داشت: طراحان گرافيك نيز در سال هاي اخير با برگزاري نمايشگاه ها و جشنواره هايي چون اسما الحسني فعاليت گسترده تري را در پرداختن به مضامين قرآني داشته اند.
وي اظهار داشت: در سطح شهر نيز در سال هاي اخير شاهد ارائه پوسترهايي قرآني در ايام ماه رمضان هستيم.
ايزدي گفت: نصب پوسترهايي با مضامين قرآني در سطح شهر باعث فرهنگسازي در جهت پرداختن و توجه بيشتر به موضوعات قرآني مي شود.
اين طراح گرافيك در ادامه به توجه هنرمندان جوان به موضوعات قرآني گفت: خوشبختانه هنرمندان جوان و هنرجويان رشته هاي تجسمي به خوبي به هنرهاي قرآني و خلق آثاري با مضامين قرآني ميپردازند.
وي تصريح كرد: هنرمندي كه به خلق آثاري با مضامين قرآني ميپردازد تفكراتي كاملا متفاوت دارد و در حقيقت نگاه عميق تري با مفاهيم قرآني دارد از اين رو آثار بيشتري را در اين زمينه خلق مي كند.
ايزدي گفت: به عبارت ديگر با قرآن مانوس و مفاهيم قرآني را در قالب آثار هنري به مخاطبين ارائه ميكند و قطعاً مخاطبين هنري كه با قرآن مانوس هستند اين مفاهيم را به خوبي درك مي كنند.
*حض بصري از موضوعات قرآنياين طراح گرافيك در ادامه اظهار داشت: آثار هنري با مضامين قرآني جذابيت بيشتري براي مخاطبين اعم از مخاطبين خاص و عام دارد و در حقيقت هر مخاطبي با ديدن اثر هنري با موضوع قرآني حض بصري بيشتري مي برد ضمن آنكه آنرا درك مي كند.
وي گفت: در حقيقت مخاطبين با آثار هنري كه با موضوعات قرآني ارائه مي شود ارتباط بيشتري برقرار مي كنند.
ايزدي خاطرنشان كرد: استفاده از مضامين قراني و برگزاري نمايشگاههايي با اين مضامين نبايد تنها در ماه مبارك رمضان صورت گيرد بلكه مي بايست به دليل آشنايي بيشتر جوانان و به ويژه نوجوانان با مضامين قرآني در طول سال اين نمايشگاه ها به صورت دوره اي برگزار شود./ي2