امانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران افزود: ذخیرهسازی سیب، انار و مرکبات برای عرضه در بازار داخلی و فروش خارجی، واردات و ذخیرهسازی گوشت سفید و قرمز و توزیع آن در سطح استان مازندران و استانهای معین، تلاش و اتخاذ راهکارهایی برای جلوگیری از صدور مجوزهای جدید به ویژه در مناطق اشباع شده، برنامهریزی برای ایجاد انگیزش ما بین اعضا و انجمن همچنین پیگیری برای اخذ تسهیلات ارزان قیمت با تقسیط طولانی مدت را مطرح کرد و سپس آمار تفکیکی از تعداد و ظرفیت سردخانهها و سورتینگهای استان ارائه داد.
وی تصریح کرد: تعداد سردخانههای بالای صفر بهرهبرداری شده دارای مجوز از سازمان جهاد کشاورزی مازندران تا پایان 89، 61 واحد با ظرفیت 111 هزار تن و سورتینگ 45 واحد با ظرفیت 365 هزار تن همچنین تعداد سردخانههای بالای صفر و دو مداره، آماده بهرهبرداری دارای مجوز از سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران تا پایان سال 90، 227 واحد با ظرفیت 485 هزار تن و سورتینگ 165 واحد با ظرفیت 1.5 میلیون تن برآورد میشود.
معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: انتظار و سعی ما نیز این است که از ظرفیتهای خالی سردخانهها و سورتینگها بهرهبرداری شود و از صدور مجوزهای جدید از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی استان جلوگیری به عمل آید.
یعقوبی افزود: اگرچه تسهیلات مناسبی در اختیار صاحبان سردخانه و سورتینگ قرار خواهد گرفت اما انتظار افزایش توان نقدینگی و مالی اعضای انجمن را نیز داریم چراکه ممکن است پرداخت تسهیلات و اعتبارات زمانبر باشد./س