به گزارش
خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران، از طريق انجام ازدواج هاي شايسته، نسل فردا به دنيا مي آيد و با ارزش ها خلاقيت ها و آداب و رسوم جامعه آشنا مي گردد، ميراث فرهنگي جامعه را تحويل گرفته و به خوبي به نسل بعد از خود مي سپارد با شكل گيري خانواده هاي جديد همواره نسلي نو شكفته و با پويايي قدم به عرصه حيات نهاده و طراوت وجامعه را تضمين مي نمايد و با پذيرش مسئوليت هاي فردي و اجتماعي در طريق خليفه الله شدن گام مي نهند.
حال به تاخير افتادن ازدواج و يا فراهم نشدن امر ازدواج، در جامعه پيامدهاي مثبت و منفي دارد كه جاي بسي تامل دارد.
امان قرايي مقدم با اشاره به اهميت ازدواج افزود: پيامد مناسب در بالا رفتن سن ازدواج به ويژه در دختران اين است كه آنان با فرصت بيشتري به ادامه تحصيلات دانشگاهي پرداخته و توانايي هاي خود را درجامعه شكوفا مي كنند و در مورد پسران نيز باعث مي شود كه با اتمام تحصيلات و سربازي با فراغت باز به اين مرحله ي مهم زندگي بپردازند.
وي درادامه تصريح كرد: بخش منفي اين قضيه مهم باعث جاماندن جامعه در تمام عرصه ها مي شود و اين خود باعث ايجاد آسيب ها و معضلات اجتماعي در آينده مي شود.
امان قرايي مقدم با اشاره به اين ميراث گرانبها اظهار كرد: در مرحله ي نخست دولت بايد با برنامه ريزي هاي كلان دولتي، افزايش حمايت و ايجاد امكانات ازدواج كردن به موقع و منطقي برآيد و در مرحله بعدي خود جوانان و خانواده ها با بصيرت و تكامل فكري وجسمي اين ميراث گرانبها را به آيندگان هديه دهند.
گفتني است، ازدواج امانت گرانبها نسل امروز براي چشمان خيره شده ي نسل آينده است./ز