به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان ؛ سیب زمینی سرشار از ویتامین های C، B و بتاکاروتن پیش ساز و ویتامین A است ، بهترین روش مصرف سیب زمینی برای حفظ ویتامین ها و املاح آن پختن یا کباب کردن سیب زمینی با پوست است .
ویتامین C سیب زمینی برای استحکام و جلوگیری از خونریزی لثه مفید و برای حفظ ویتامین B موجود در سیب زمینی برای آمادگی جسمانی و بدنسازی در ورزشکاران و جلوگیری از سرطان مفید است پس بهتر است بزرگسالان و افراد مسن حداقل هفته ای یک بار سیب زمینی را جایگزین دیگر موارد نشاسته ای کنند.
سیب زمینی ادرار را زیاد می کند در نتیجه برای کلیه و مثانه مفید است .
سیب زمینی پخته و گرم تسکین دهنده نقاط آسیب دیده و متورم پوست و سیب زمینی خام، خواب آور و آرامش دهنده اعصاب است ./س