با عواملی که در ایجاد تشدید ریفلاکس تاثیر دارند آشنا شده و افراد مبتلا به این مشکل به توصیه های لازم در این مورد توجه کنند.

دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: برخی افراد دچار ریفلاکس غذا می شوند یعنی غذا ابتدا از معده به مری و سپس از مری به دهان برگشت پیدا می کند که البته اگر فقط غذا از معده به مری هم برگشت پیدا کند فرد همان احساس ریفلاکس راخواهد داشت.

وی تصریح کرد: علت این حالت ریفلاکس در برخی افراد زمینه ای بوده اما عواملی در ایجاد و تشدید آن کمک می کند.

کیمیاگر خاطر نشان کرد: حجم غذا خوردن، مصرف غذاهای پر چرب، نجویدن درست غذا، تند غذا خوردن و همچنین آشامیدن آب زیاد به همراه غذا از عواملی هستند که در ایجاد و یا تشدید آن کمک می کند.

وی به افراد که دچار ریفلاکس می شوند توصیه کرد: این افراد از مصرف غذاها به خصوص غذاهای آبکی در حجم زیاد خود داری کرده و نیز به همراه غذا آب میل نکنند بلکه قبل یا بعد غذا آب بخوردند.

این متخصص تاکید کرد: افراد دچار این مشکل غذاها را به خوبی و آرامی بجوند، بعد از صرف غذا، فوری دراز نکشید بلکه حدود سه ربع پس از صرف غذا دراز بکشند و بخوابند.

کیمیاگر متذکر شد: از بستن کمربند سفت و گن خود داری کرده و در ضمن باید در نظر داشت که استعمال سیگار در تشدید ریفلاکس تاثیرگذار است که افراد از کشیدن سیگار خود داری کنند./ح
برچسب ها: ریفلاکس ، معده ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار