کارشناس تغذیه بیمارستان بوعلی سینا ساری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با بیان اینکه طالبی منبعی از پتاسیم / ویتامین 6B / فیبر / فولات و نیاسین است گفت : ترکیب همه ویتامین های B همراه با فیبر موجود در آن طالبی را میوه ای مناسب برای حفظ انرژی در طول هیدرات شدن و حفظ قند خون ساخته است .
مظفری با اشاره به اینکه یک فنجان آب طالبی 56 کالری به بدن می رساند افزود : این میوه منبع غنی از ویتامین a از نوع بتاکاروتن است و بتاکاروتن در بدن تبدیل به ویتامین a می شود و ین عمل باعث می شود که بدن هر دوی این مواد مید را داشته باشد .
وی تصریح کرد طالبی سرشار از ویتامن C است و این ویتامین گلبولهای سفید را برای مقابله با عفونتها تحریک می کند و باکتری ها و ویروسها را از ببین می برد .
بگفته مظفری طالبی به دلیل سرشار بودن از ویتامین آ یکی از احیاکنندگان سلولی و از عوامل تجدید جوانی به شمار می رود ./س