با توجه به فصل گرما و نبود بهداشت در مناطق زلزله زده ما نگران شیوع بیماری های واگیر در این مناطق هستیم.

دکتر علیرضا یعقوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، افزود: به دلیل زلزله دیروز بعد از ظهر در 3 استان اهر، هریس و ورزقان 12 روستا به طور کامل و 100 روستا تا حد 40 درصد تخریب شده اند
 
طبق آمارها تا به حال 227 نفر کشته و 1380 نفر مجروح ثبت شده در بیمارستان ها وجود دارد.
 
وی ادامه داد: در هریس 125 نفر کشته و 280 نفر مصدوم ، در اهر 40 نفر کشته و در ورزقان 65 نفر کشته شده اند که در مجموع در استان اهر  و ورزقان 500 تا 600 نفر مجروح شده اند.
 
در حال حاضر هیچ نوع کمبودی نداریم و از استان های همجوار و جامعه بسیج پزشکی و پزشکان از نخستین ساعات زلزله در مناطق زلزله زده حضور پیدا کرده اند.
 
یعقوبی با بیان این که کارهای امداد رسانی به پایان رسیده و در حال آوار برداری هستیم اظهار داشت: در نخستین ساعات بعد از زلزله با همکاری مردم و همکاری سازمان هلال احمر مردم و گروه های امدادی در مناطق  زلزله زده حضور پیدا کردند و اکیپ های امداد رسانی مستقر شدند و  بیمارستان های صحرایی بنا شد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تصریح کرد: تا به حال 200 آمبولانس وارد این مناطق شده است امروز صبح وزیر بهداشت، وزیر کشور ، مدیر عامل سازمان هلال احمر در مناطق زلزله زده حضور پیدا کردند و اوضاع را از نزدیک بررسی کردند.
 
وی با اشاره به این که یکی از مهم ترین دغدغه های ما شیوع بیماری های واگیر با توجه به فصل گرما است عنوان کرد: برای جلوگیری از شیوع بیماری های واگیر تمام اکیپ های مستقر در تلاش هستند تا مشکلات بهداشتی را حل کنند.
 
یعقوبی افزود: برخی از مناطق زلزله زده صعب العبور بوده و نمی توان با اتومبیل به این مناطق رفت بنابراین اکیپ های امدادی با امداد هوایی و پیاده به این مناطق رفتند ولی هنوز به طور کامل خدمات در آن جا ارائه نشده و در تلاش هستیم تا آخر امروز خدمات را در مناطق صعب العبور کامل کنیم./عط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار