به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج،احتمال بروز چاقی در افرادی که بیشتر از هفت ساعت از وقت روزانهشان را به کارکردن در پشت میز اختصاص میدهند، چهار و نیم برابر بیشتر از سایر افراد جامعه است همچنین استرس، بیماریهای مفصلی و خیلی از بیماریهای دیگر هم از جمله عوارض پشت میز نشینی به شمار میروند.
با رعایت چند نکته زیر، بیشتر به فکر سلامتتان باشید
طول کفی صندلی باید به اندازهای باشد که از نشیمنگاه تا زانوی شما روی آن قرار گیرد
صندلیتان باید حتما تکیهگاه داشته باشد در غیر این صورت بهتر است صندلیتان را به دیوار بچسبانید و از دیوار به عنوان تکیهگاه استفاده نمایید.
هنگام کار با کامپیوتر باید مچ و ساعد دستتان در یک راستا قرارگیرد و نباید آنها راخم وراست کنید
هنگام کار با کامپیوتر باید سر و گردنتان به صورت مستقیم و رو به روی مانیتور قرار بگیرد و برای پیشگیری از گردن درد، هرچند دقیقه یک بار، چند ثانیه ورزشهای مناسب برای گردن را انجام دهید و گردنتان را به طرفین بچرخانید.
هنگام نوشتن یا کار با کامپیوتر، آرنج خودتان را در نزدیکترین حالت به بدن قرار دهید؛ آن هم در وضعیت 90 یا 120 درجه.
سعی کنید موقع انجام کار، بازوها و شانههایتان را در وضعیتی کاملا راحت قرار دهید و آنها را خیلی بالاتر یا پایینتر از سطح میز کارتان نگذارید
کف پاهایتان باید کاملا چسبیده به زمین باشد و اگر صندلیتان بلند است از یک زیرپایی استفاده کنید.
کفی و تکیهگاه صندلیتان فومدار باشد، نه چوبی یا آهنی چون فشار کمتری به کمرتان وارد میشود و دیرتر خسته میشوید
هر 15 تا 20 دقیقه یک بار، از جایتان بلند شوید و برای 30 ثانیه کمی قدم بزنید یا بدنتان را کش و قوس بدهید.
حرکات تکراری انجام ندهید.
مانیتور درست روبهروی شما به فاصله 50 سانتیمتر از چشمتان قرار داشته باشد و رو به پنجره هم نباشد تا انعکاس نور بیرون روی مانیتور، چشمهای شما را اذیت و خسته نکند همچنین برای جلوگیری از خشکی یا سوزش چشم، مدام به صفحه کامپیوتر زل نزنید و هر 15 دقیقه یکبار، دست از کار با کامپیوتر بکشید.
برای پیشگیری از آلرژی و یا سایر بیماریهای عفونی،هر روز صفحه کلید، مانیتور، سطح میز، تلفن یا هر وسیله دیگری که روی میزتان قرار دارد را گردگیری و هفتهای یکبار هم آنها را ضدعفونی کنید
انجام پیاده روی به مدت نیم یا یک ساعت./س