به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، در فراز های دعای روز بیستم رمضانآمده است: اللَّهُمَّ افْتَحْ لِي فِيهِ أَبْوَابَ الْجِنَانِ وَ أَغْلِقْ عَنِّي فِيهِ أَبْوَابَ النِّيرَانِ وَ وَفِّقْنِي فِيهِ لِتِلَاوَةِ الْقُرْآنِ يَا مُنْزِلَ السَّكِينَةِ فِي قُلُوبِ الْمُؤْمِنِينَ.
خدایا بگشا برایم در آن درهاى بهشت و ببند برایم درهاى آتش دوزخ را و توفیقم ده در آن براى تلاوت قرآن اى نازلكننده آرامش در دلهاى مؤمنان.
گشودن بابهای بهشت و قفل نهادن بر دروازه های جهنم، جز از راه عمل انسان و نتیجه فکر و رفتار او، نه مقدور است و نه مقبول.
بهشت، همان نتیجه اعمال و تجسم رفتار آدمی است و جهنم همان تصویر و تصور زشتی و پلشتی که آبشخورش کردار نابکار انسان نسیان زده است ،هم آنچنان که فرمود «بهشت و جهنم در همین دنیا، نیکوکار و بدکار را دربرگرفته اند».
اما بی هیچ تردید و ترددی، یکی از بابهای گشودة بهشت در دنیا و در حیات طیبه انسان، قرائت قرآن و عمل بدان است.
سفارش به قرائت قرآن جایگاه و پایگاه بلندی در معارف والای دینی دارد چنانکه نورانیت خانه و نزول ملائکه به کاشانه، ترنم واژه های قدسی خدا و طیران فرشتگان رها، پرده در پرده، شکفتن نغمه های موسیقای آسمانی عشق را برای خواننده کلام حضرت رب، به ارمغان می آورد.
پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله فرمودند: خانه هاي خود را به تلاوت قرآن روشن کنيد و آنها را گورستان نکنيد چنانچه يهود و مسیحیت کردند، در کليساها و عبادتگاههاي خود نماز می خوانند ولي خانه هاي خويش را معطل گذارده اند (و در آنها عبادتي انجام ندهند)/ زيرا که هر گاه در خانه بسيار تلاوت قرآن شود خير و برکتش زياد شود و اهل آن به وسعت رسند و آن خانه براي اهل آسمان درخشندگي دارد چنانچه ستارگان آسمان براي اهل زمين مي درخشند.
و چه عملی زیباتر و درخشنده تر از قرائت قرآن و عمل بدان و چه موقفی والاتر از رمضان و بهار قرآن./س