جوانه گندم به لحاظ تركيب شيميايي خود منبع غذايي مهمي براي زنان به شمار مي رود.

 به گزارش گروه علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه اينترنتي روزنامه الاهرام؛ جوانه گندم داراي مقاديري تركيبات پروتئيني و چربي و همچنين اسيدهاي آمينه اساسي است كه بدن انسان قادر به توليد آنها نيست .

اين نتايج درپي تحقيقاتي كه دكتر صريف صبري استاد تغذيه و علوم غذايي روي 50 دختر و زن انجام داد به دست آمد .

در اين مطالعات اين افراد به دو گروه تقسيم شدند.
گروه اول به مدت 3 ماه پي در پي هر روز همراه صبحانه مقداري جوانه گندم مصرف كردند اما گروه دوم جوانه گندم نخوردند.

در پايان تحقيقات ميزان چربي و كلسترول خون افراد گروه اول كه جوانه گندم مصرف كرده بودند پايين آمده و قند خون نيز در افراد مبتلا به آن كاهش يافته بود.
افزايش تراكم استخوان و در نتيجه مصونيت در برابر پوكي استخوان و همچنين افزايش ميزان آهن و كلسيم از ديگر آثار مشاهده شده در افراد گروه اول بود./ح


برچسب ها: جوانه گندم ، تغذیه ، زنان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار