به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه اينترنتي روزنامه الاهرام؛ جوانه گندم داراي مقاديري تركيبات پروتئيني و چربي و همچنين اسيدهاي آمينه اساسي است كه بدن انسان قادر به توليد آنها نيست .
اين نتايج درپي تحقيقاتي كه دكتر صريف صبري استاد تغذيه و علوم غذايي روي 50 دختر و زن انجام داد به دست آمد .
در اين مطالعات اين افراد به دو گروه تقسيم شدند.
گروه اول به مدت 3 ماه پي در پي هر روز همراه صبحانه مقداري جوانه گندم مصرف كردند اما گروه دوم جوانه گندم نخوردند.
در پايان تحقيقات ميزان چربي و كلسترول خون افراد گروه اول كه جوانه گندم مصرف كرده بودند پايين آمده و قند خون نيز در افراد مبتلا به آن كاهش يافته بود.
افزايش تراكم استخوان و در نتيجه مصونيت در برابر پوكي استخوان و همچنين افزايش ميزان آهن و كلسيم از ديگر آثار مشاهده شده در افراد گروه اول بود./ح