به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک وعده سحري ميتواند شامل انواع مختلف پلوها و انواع خورشتها باشد. مصرف سبزي و سالاد نيز در سحري براي كاهش احساس تشنگي بسيار مؤثر است.
حداقل سالادي كه ميتوان تهيه كرد، سالاد خيار و گوجه فرنگي است كه ميتوان با افزودن كمي هويج يا جوانه گندم و ماش به ارزش غذايي آن افزود.بهترين سبزي كه ميتوان به عنوان سالاد در سحر مصرف كرد، كاهو است.
اين سبزي در مقايسه با ساير سبزيها از آب بيشتري برخوردار است و به همين دليل ميتواند از احساس تشنگي در طول روز بكاهد.همچنين فيبر بالاي كاهو مانع ابتلاي روزه داران به يبوست ميشود.
به گفته متخصصان تغذیه مصرف مواد غذايي شيرين در وعده سحري توصيه نميشود زيرا با تحريك انسولين موجب ورود قند خون به داخل سلولها و در نتيجه كاهش قند خون ميشوند./س