به گزارش
گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، معاون آموزشي اورژانس كشور با بيان اين مطلب اظهارداشت: برای جلوگیری از افزایش وزن در ماه مبارک رمضان از مصرف بیش از حد غذاهای چرب و شیرین خودداری کنید. روزهداران هنگام افطار از مواد غذایی شیرین مانند زولبیا، بامیه و حلوا به مقدار زیاد مصرف نکنند، زیرا باعث افزایش وزن میشود.
دكتر فرهاد رضواني انجام
پیادهروی و ورزش در این ماه، را به روزه داران توصيه كرد و گفت: بهتر است روزهداران روزهشان را با
آب ولرم باز کرده و پس از آن از نان، پنیر، گردو و غذاهای گرمی مانند آش استفاده کنند و حتما بین افطار تا شام یک تا دو ساعت فاصله بگذارند و حتما در این زمان آب فراوان بنوشند.
وي تصريح كرد: کودکان و نوجوانانی که برای نخستین بار روزه میگیرند باید در وعده سحری، غذای کافی بخورند و همچنین آبمیوه و سبریجاتی مانند هویج و گوجهفرنگی را فراوان مصرف کنند، زیرا مقدار زیادی ویتامین را به صورت فشرده به بدن آنها میرساند.
معاون آموزشي اورژانس كشور بيان كرد: فعالیت زیاد نوجوانان روزهدار در ماه رمضان منجر به مصرف انرژی بیشتر و افزایش تعریق در طی ساعات روز میشود و این مسئله میتواند زمینهساز بروز سوءتغذیة خفیف یا شدید باشد.
وي خاطرنشان كرد: روزه داران در زمان افطار از مصرف غذاهاي پرحجم و چرب خودداري و از مواد غذايي طبيعي مثل شير، پنير، نان ، گردو ، خرما و سبزي ها استفاده کنند./عط