نماینده مردم بجنورد گفت: اعتبار توسعه فرودگاه این شهر 35 میلیارد تومان است.

 

موسی الرضا ثروتی امروز در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، افزود: توسعه فرودگاه شامل تجهیز، ساخت ترمینال،محوطه عمومی و محوطه پروازی در دست اجرا است.

نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، جاجرم و گرمه با بیان اینکه هم اکنون افزایش طول باند به میزان 1200 متر عملیاتی شده است، هزینه اجرای این طرح را بالغ بر 14 میلیارد ریال عنوان کرد.

وی اظهار امیدواری کرد: با پرداخت به موقع اعتبارات اختصاص یافته، طرح توسعه فرودگاه در زمان تعیین شده پایان یابد.

ثروتی همچنین با اشاره به اجرای طرح مهر ماندگار در استان افزود: پروژه ساختمان استانداری، محور جاجرم- میامی، راه‌آهن جوین- اسفراین- بجنورد از جمله طرح‌هایی است که در جمع طرخهای مهر ماندگار استان قرار گرفت.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس یادآور شد: در استان طرح هایی نیز چون ساخت بیمارستان 100 تخت خوابی، دانشگاه بجنورد، مسیر ارتباطی بجنورد به اسفراین از جمله پروژه هایی است که در سفرهای دولت مصوب شده و باید اجرایی شود./س

برچسب ها: فرودگاه ، توسعه ، بجنورد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.