کریمی مخصوص در گفتگو با
خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان افزود: این مقدار گوشت مربوط به کشتار 55 هزار و 203 راس دام شامل گاو، گوساله، گوسفند و بز بوده است.
وی با بیان اینکه در مدت مشابه پارسال ، 2 هزار و 618 تن گوشت قرمز به بازار عرضه شده است خاطر نشان کرد: عرضه این مقدار گوشت در مقایسه با پارسال 36 درصد افزایش داشته است .
مدیر کل دامپزشکی استان گفت: این دام ها در 8 کشتارگاه صنعتی خصوصی استان ذبح شده و 18 نفر بازرس بهداشتی و دکتر دامپزشک و 12 نفر ناظر ذبح شرعی این کشتارگاه ها را کنترل می کنند.
از ابتدای امسال 55 هزار و 232 لاشه بازدید شد که 35 هزار و 626 کیلوگرم از این تعداد ضبط و معدوم شده است ./س.