به گزارش
گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی مظاهری، معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دستاوردهای قرآنی در غرفه های معاونت فرهنگی شامل سه دسته است، افزود: دسته اول آثار هنری دانشجویان و استادن در حوزه قرآن و عترت است که شامل خط، نقاشی، تذهیب و عکس و دسته دوم پایان نامههای دانشجویی و پژوهشهای قرآنی است.
مظاهری ادامه داد: دسته سوم نشریات عمومی و تخصصی قرآنی است که توسط دانشجویان و استادان و یا کانون های قرآن و عترت واحدها و مراکز دانشگاهی فراهم آمده است.
وی به حضور معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی از سال 71 در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم اشاره کرد و اذعان داشت: معاونت فرهنگی در بیستمین دوره نمایشگاه دارای سه غرفه هنری، دیجیتال و ستادی است که علاوه بر به نمایش گذاشتن آثار هنری، پژوهشی و تبلیغی دانشگاه همه روزه اقدام به برگزاری نشست های علمی ـ تخصصی با حضور استادان به نام و مشهور قرآنی می کند.
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی همچنین برگزاری جلسات گفتمان قرآنی در غرفه ستادی، اجرای کارگاههای مهدویت، سلامت، خط و نقاشی و برگزاری مسابقه روزانه برای بازدیدکنندگان را از دیگر برنامه های پژوهشکده قرآن و عترت در بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم برشمرد.
مظاهری با تاکید بر اینکه برنامه های معاونت فرهنگی با رویکرد دانش و ایمان افزایی پیشتاز در تولید نظریه و اندیشه های دینی و مهندسی فرهنگی تنظیم شده است، گفت: همه این برنامه ها می تواند راهکار مناسبی برای تحقق تاکیدات رییس دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر فرهنگ محوری فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه باشد.
وی تصریح کرد: غباروبی مساجد، برپایی دوره های آموزشی روخوانی، احکام مرتبط با روزه و نماز، اجرای مسابقات سراسری تفسیر در میان کارکنان از جمله برنامه های تأثیرگذار است که در واحدهای دانشگاهی اجرا می شود./ح