وي افزود: به علاوه مقايسه ميزان عملكرد هر هكتار گوجه در ايران نسبت به جهان نشان ميدهد در سال 2008 ميلادي(سال1387) ميزان عملكرد گوجه در ايران(28 تن) حدود 8 تن بالاتر از ميانگين جهاني آن(36 تن) است. اما در عين حال بازار اين محصول هر ساله شاهد نوسانات فاحش قيمتي بوده است، به طوريكه روند شاخص قيمت مصرفكننده گوجهفرنگي در طول ماههاي فروردين تا اسفند هر سال، نوسانات زياد قيمتي (بيش از 3 برابري)در ماههاي برداشت و غير برداشت اين محصول را نشان ميدهد.
قلي پور ادامه داد: همچنين شاخص قيمت مصرفكننده گوجهفرنگي طي 10 ساله89-1379 با ميانگين رشد سالانه 18 درصداز حدود 45 در سال 1379 با بيش از 5 برابر افزايش به رقمي معادل 236 رسيده در حاليكه شاخص قيمت توليدكننده كه بيانگر هزينه تمام شده محصول براي كشاورز است در اين دوره زماني با رشد حدود 4.5 برابري همراه بوده است .
وي با اشاره به نتيجه مقايسه اين دو شاخص قيمت در طي يك دهه اخير بيانگر افزايش بيشتر شاخص قيمت مصرفكننده نسبت به شاخص قيمت توليدكننده است ، اظهار داشت : اين مقايسه نشان ميدهد که در 10 سال گذشته بخش مصرف متحمل ضرر بيشتري نسبت به بخش توليد شده است.همچنين در اين ارتباط با وجود نوسانات قيمتي ياد شده سياست قيمت تضميني كه در خصوص ساير محصولات زراعي و بالاخص گروه سبزيجات در سالهاي گذشته به كار گرفته ميشد، تاکنون در خصوص اين محصول اعمال نشده است.
وي خاطر نشان کرد : به علاوه از بررسي سهم مخارج صرف شده روي گوجهفرنگي دوره زماني 1383 تا 1387 نيز افزايش اين سهم در تمام دهكهاي شهري و روستايي مشاهده شد كه با توجه به ثبات تقريبي مصرف، بيانگر افزايش قيمت اين محصول طي دوره زماني مذكور است.