به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، محققان در تحقیقات خوددریافتند که مصرف انگور قبل و در جریان تمرین های ورزشی در سالنهایورزشی انرژی لازم را به افراد برای انجام این تمرینهای سخت می دهد.
ورزشکارانی که به طور منظم در جریان تمرینهای ورزشی انگور مصرف میکنند، موفق شدند که قدرت تحمل خود را برای به پایانرساندن تمرین های خود- در مقایسه با نوشیندنی های انرژی ها- 75 درصدافزایش دهند.
مصرف مقادیر کمی انگور به میزان 3بار در بین وعدههای غذایی – به جای سایر مواد غذایی- سطح قند خون را بهطور قابل ملاحظهای کاهش میدهد.
در بیماریهای زیادی که بر اثر مسمومیت بدن تولید شده است معالجه و رژیمبا انگور را توصیه کردهاند، مخصوصاً در بیماری های یبوست، عوارضروماتیسم، چاقی، سوء هاضمه، بواسیر، کم خونی، عصبانیت، انسداد مجرای طحالو کبد، باید رژیم انگور گرفته شود.
انگور دارای ویتامین های "آ" ، "ب" و "ث" است و مواد ازت و مواد قندی ونشاستهای بوده و خاصیت ضدعفونی کننده دارد.
انگور دارای قند، چربی، آلبومین، آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، ارسنیک،منگنز و ید است و پتاسیم آن برای بچه های دارای بینیه ضعیف و کم خونبسیار مفید است.
انگور برای سلامت قلب، ریه و کلیه مفید است و به علت داشتن املاح پتاسیمو مواد سلولزی ملین و مدر برای مبتلایان به اوره خون مناسب و سازگار است./س