ساناز صمیمی، دارو ساز در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در ایام ماه رمضان باید روزه داران توجه داشته باشند که از تمام گروه های اساسی در وعده های غذایی خود استفاده کنند توجه کردن به مصرف مواد غذایی
فیبر دار در این ایام بسیار حائز اهمیت است.
وی افزود: میزان فیبر در نان، غلات و سبزیجات بسیار زیاد است و توجه به مصرف آنها در وعده های افطار و سحر بخصوص در سحر می تواند به بهتر عمل کردن سیستم بدن در طول روز کمک کند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: فیبرها در سوخت و ساز بدن مورد استفاده قرار نمی گیرند اما برای فرآیند هضم غذا مورد نیاز هستند.
وی در پایان گفت: بیش تر افرادی که تغذیه ی سالمی دارند نیازی به تکمیل کردن رژیم غذایی خود با ویتامین ها و سایر مواد مغذی ندارند و با تنظیم رژیم غذایی خود بخش اعظم مواد مغزی بدن خود را تامین می کنند./ح