خودكفايي نسبي در صنعت فرآورده هاي گوشتي

بيش از 90 درصد ماشين آلات و مواد اوليه توليد فرآورده هاي گوشتي در داخل تامين مي شود.

محمد موسوي رئيس اتحاديه تعاوني هاي توليدكنندگان فرآورده هاي گوشتي در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، با بيان مطلب بالا گفت: قبل از پيروزي انقلاب اسلامي 93 درصد مواد اوليه و ماشين آلات توليد فرآورده هاي گوشتي از خارج تامين مي شد.
وي افزود: ولي امروز بيش از 90 درصد از ماشين آلات و مواد اوليه توليد اين محصولات در داخل كشور ساخته و تامين مي شود.
وي با بيان اينكه قبل از انقلاب با يك جمعيت 32 ميليون نفري حدود 60 كارخانه توليد فرآورده هاي گوشتي در كشور وجود داشت اظهار داشت: ميانگين مصرف مردم در قبل از سال 57 ساليانه 300 گرم بود ولي در حال حاضر با يك جمعيت 70 و چند ميليوني روزانه 6 تا 6.5 ميليون نفر از محصولات گوشتي تغذيه و استفاده مي كنند.
وي ادامه داد: توليدات فرآورده هاي گوشتي در ايران به خاطر اينكه با رعايت موازين اسلامي از جمله ذبح اسلامي تهيه مي شود بسيار مورد توجه كشورهاي حاشيه خليج فارس و نيز كشورهاي همسايه است.
البته صادرات فرآورده هاي گوشتي ايران از طريق بازارچه هاي مرزي صورت مي گيرد كه ميزان اين صادرات چندان زياد نيست./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار