جديدترين مطالعات نشان مي‌دهد مصرف انواع فست‌فودها مي‌تواند درصد ابتلاي افراد به افسردگي را افزايش دهد.

 

به گزارش خبرنگار  باشگاه خبر نگاران اراک ، البته محققان در اين تحقيق طيف گسترده‌اي از غذاها مانند كيك و كلوچه‌ها، شيريني‌هاي صبحانه و انواع تنقلات غيرسالم را هم در كنار همبرگر، هات‌داگ و پيتزا قرار داده و معتقدند مصرف تمامي آنها مي‌تواند ارتباط معناداري با ابتلا به افسردگي داشته باشد.

براساس نتايج اين مطالعه كه بتازگي منتشر شده مصرف‌كنندگان مواد غيرمغذي همچون فست‌فودها درمقايسه با آنهايي كه اين نوع غذاها را به مقدار كم مصرف مي‌كنند يا اصلا مصرف نمي‌كنند 51 درصد بيشتر احتمال دارد به افسردگي مبتلا شوند.

آنها يكي از دلايل ابتلا به افسردگي را تمايل اين افراد به كم‌تحركي و عدم استفاده از مواد غذايي مفيدي همچون انواع ميوه، خشكبار، ماهي، سبزيجات و روغن زيتون مي‌دانند./س
برچسب ها: فست فود ، افسردگی ، ابتلا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.