به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، مصرف مرتب میوههای قرمز رنگ، خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را کاهش میدهد.
محققان به مدت 20 سال، عادتهای غذایی و سبک زندگی بیش از 130000 مرد و زن شرکت کننده که 800 نفر آنها به بیماری پارکینسون مبتلا شدند را مورد بررسی قرار دادند.
نتایج بررسیها نشان میدهد افرادی که به طور مرتب مواد غذایی سرشار از فلاوونوئیدها مثل میوههای قرمز، چای و غیره مصرف کردهاند به میزان 40 درصد کمتر در معرض بیماریهایی مغزی مثل پارکینسون قرار میگیرند.
همچنین این پژوهش نشان میدهد افرادی که یک یا چند پیاله میوه در هفته خوردهاند نیز به میزان 24 درصد کمتر در معرض این بیماری قرار گرفتهاند.
فلاوونوئیدها به چند گروه تقسیم شدهاند که آنتوسیانینها یکی از آنهاست. آنتوسیانینها با رادیکالهای آزادی که باعث آسیبهای زیاد به مغز میشوند مقابله میکنند.
افرادی که به طور مرتب مواد غذایی سرشار از فلاوونوئیدها مثل میوههای قرمز، چای و غیره مصرف کردهاند به میزان 40 درصد کمتر در معرض بیماریهایی مغزی
مثل پارکینسون قرار میگیرند
آنتوسیانینها در میوههای ریز بدون هستهی قرمز رنگ و ارغوانی، میوههای دیگر و سبزیجاتی مثل بادمجان به میزان قابل توجهی وجود دارند.
محققان معتقدند که فلاوونوئیدها از مغز محافظت کرده و برای مقابله با بیماری پارکینسون بسیار مفید هستند./س