
وی تصریح کرد: توسعه ، اصلاح و نوسازی باغات ، هرس کردن ، حذف علفهای هرز و مبارزه با آفات از مهمترین دلایل افزایش تولید محصول خرما است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : شهرستان میناب با بیش از 11 هزار هکتار و رودان با 9 هزار هکتار بیشترین سطح زیر کشت خرما را به خود اختصاص داده است .
غلامپور افزود : سالانه 32 هزار تن خرمای هرمزگان به شهرستانهای تبریز ، مشهد ، تهران و اصفهان فرستاده می شود.
وی تصریح کرد: رطب آل مهتری میناب زودرس ترین رقم خرما در هرمزگان و خرمای نوبر کشور است و بعد از آل مهتری ، مرداسنگ ، خنیزی ، خاصویی ، مضافتی ، کریته و پیارم برداشت می شود .
برداشت خرما از خرداد با رقم آل مهتری در شهرستان میناب آغاز می شود و آبان با خرمای پیارم در حاجی آباد به پایان می رسد./س