خودكفايي در توليد محصولات كشاورزي و مواد غذايي در كشور نياز به بازسازي، همكاري و برنامه ريزي دارد و بايد در اولويت امور كشور قرار بگيرد.

سيد محمد موسوي مديرعامل شركت تعاوني توليدكنندگان فرآورده هاي گوشتي ايران در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، با بيان اين مطلب افزود: خودكفايي در توليد محصولات كشاورزي و موادغذايي از همه امور واجب تر است و احتياج به بازسازي، همكاري و برنامه ريزي دارد.

وي با اشاره به اينكه صنايع فرآورده هاي گوشتي با مشكل كمبود گوشت مواجه هستند گفت: وزارت جهاد كشاورزي و وزارت صنعت، معدن و تجارت بايد با سياست گذاري و همكاري با تعاوني ها و NGO در صورت نياز فرآورده هاي گوشتي مورد نياز اماكن با مصرف انبوه را وارد كند.

موسوي با بيان اينكه هم اكنون واردات گوشت به كشور آزاد شده تصريح كرد:‌ واردات گوشت در اولويت برنامه هاي وارداتي قرار گرفته اما تا فرستادن نماينده سازمان دامپزشكي به كشور موردنظر و انجام كشتار و واردات گوشت به كشور 6 ماه طول مي كشد كه در اين مدت ارگان ها و اماكن با مصرف انبوه گوشت با مشكلات زيادي مواجه هستند./س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.