![در برابر استفاده شبانهروزی نوجوانان از موبایل چه کنیم؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20324023_435.jpg)
به گزارش باشگاه خبرنگاران اراك نصرالهی درنشست كمیته فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان افزود: در این راستا باید اقدامات گسترده ای از سوی دستگاه های مختلف صورت گیرد.
وی بیان كرد: آگاهی و اطلاع رسانی زمانی به نتایج مطلوب می رسد كه با تناسب محیط و سنین مختلف ارایه شود و توجه به این مهم امری ضروری است.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری مركزی ادامه داد: اعتیاد یك بلای خانمانسوز است و این معضل می تواند زمینه ای برای بروز سایر آسیب های اجتماعی باشد.
وی اظهار كرد: آموزش و پرورش این استان در چند سال اخیر در راستای آموزش به گروه های سنی مختلف توفیقات بسیار خوبی داشته و این مهم باید روز به روز افزایش یابد./ع